ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ

В кабинета на д-р Минчеви се предлага избелване на зъби само в едно посещение, чрез професионална система ZOOM Philips с помоща на лампата ZОOM light Advanced Power, която дава резултати от 8 до 12 степени по-бели зъби само за 45 минути. Това е система за избелване номер едно в САЩ !

Д-р Мария Минчева е преминала обучение за работа с продуктите на ZOOM- PHILIPS в Далас, САЩ и има сертификат за работа от DISCUS DENTAL и Dr. William Dorfman.

ZOOM е американска система за избелване, подходяща за всеки, който търси незабавен резултат! Тя е сигурна, ефективна и бърза, много бърза! За по-малко от час Вашите зъби ще станат значително по-бели и с подходяща грижа усмивката Ви ще блести за години напред.

Процедурата включва:

  • Професионално избелване на зъбите само за едно посещение в кабинета с ZOOM 2 гел и ЛАМПА ZОOM light Advanced Power с ефект до 8 степени.
  • DayWhite – избелващ гел за домашна употреба за подържане на дълготраен ефект от избелването.
  • Изработване на индивидуални шини за домашна употреба.
  • RELIEF ACP-Аморфен калциев фосфат гел за намаляване на чувствителността след процедурата.

Често задавани въпроси:

  1. Безопасно ли е избелването?

Да. Продължителните проучвания и клинични изследвания показаха, че избелването на зъбите под наблюдението на зъболекар е абсолютно безопасно. То не е подходящо за деца под 13 години и бременни или кърмещи жени.

  1. За какъв период от време се запазва резултатът?

Периодът е относителен, зависи от начина на хранене, употребата на кафе и цигари, личната хигиена и поддръжката на забите. За да запазите блестящата си усмивка, ние препоръчваме да миете зъбите си 2 пъти дневно, да ги почиствате с конци, професионално почистване 2 пъти годишно и периодично да ползвате Day White ACP-гел за домашна употреба за подържане на дълготрайния ефект.

  1. Как действа ZOOM система?

ZOOM Light Advanced Power лампата активира ZOOM 2 гела и се отделя активната съставка Hydrogen Peroxide. Той се разтваря и кислорода прониква в емйла и дентина, като премахва оцветяванията, а структурата на зъба остава непроменена.

  1. Има ли някакви странични ефекти?

Може да се появи чувствителност по време и след процедурата, но тя е само временна и отшумява напълно до 48 часа след избелването.

В кабинета се предлагат и системи за домашно избелване на ZooM – Philips:

  • ZooM Philips Day White – за дневно избелване
  • ZooM Philips Night White – за нощно избелване

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.